Hej, vi är Iconica! Trevligt att träffas.

Vi skapar produkter designade med kvinnors menscykel och din riktiga kropp i åtanke. Här hittar du återanvändbara och hållbara mensskydd, alla noggrant utformade för att vara värdig din garderob. Med ett hållbart alternativ till engångsskydd revolutionerar vi mensindustrin.


Iconica grundades med övertygelsen om att mensskydd kan vara både läckagesäkra, bekväma och miljövänliga – på en och samma gång. Vi står för att göra kvinnors liv enklare genom att skapa hållbara trosor som samtidigt sparar pengar och skonar miljön.

"Om du är här för att du är trött på att känna dig begränsad av din mens, så har jag också varit där. Oro, fläckar, läckage under natten – det har vi alla upplevt. Hela anledningen till att jag startade Iconica är för att kvinnor ska kunna känna sig lika bekväma i sina kroppar som i sinnet under mensen, precis som alla andra dagar.”

– Hilda Hammarin, grundare

Kvalitet definierat av dig. 

På Iconica värdesätter vi kvalitet framför kvantitet och fokuserar på produktperfektion. Kvalitet för oss handlar om komfort, hållbarhet och att skapa produkter som du faktiskt älskar och använder, om och om igen. Det är därför ni, vårt ikoniska community är involverade i att designa och skapa våra nästa återanvändbara, läckagesäkra underkläder. Ikoniska produkter skapas inte i ett styrelserum – de händer när ni är en del av processen.