Returpolicy & återbetalningar

ÄNDRA ELLER AVBRYT DIN BESTÄLLNING

Om du av någon anledning behöver avbryta din beställning kan du kontakta oss på help@iconica-underwear.com. Tyvärr kan vi inte göra några ändringar när din beställning har skickats.

BYTEN

Om du beställt fel storlek går det enkelt och smidigt att byta. Du har 30 dagar på dig från dagen du tar emot ditt paket att begära ett storleksbyte. Kontakta oss på help@iconica-underwear.com så hjälper vi dig. För att kunna byta dina varor till en annan storlek måste varorna vara oanvända och i samma skick som du fick dem. De måste också returneras i originalförpackningen.

Det är kundens ansvar att betala för fraktkostnader. Det är kunden som ansvarar för returen tills vi har fått och registrerat den, så spara alltid ditt portokvitto. Vi rekommenderar att du väljer en spårad tjänst då vi inte kan garantera att vi kommer få din returnerade vara.

Vår bytespolicy gäller 30 dagar. Om 30 dagar har passerat sedan leverans kan vi tyvärr inte erbjuda dig något byte.

RETUR & ÅTERBETALNING

Ditt första par ICONICA täcks av vår 60 dagar pengarna tillbaka-garanti. Det innebär att du kan byta ut ditt första par till en annan storlek eller få full återbetalning inom 60 dagar. Om du köper fler än ett par trosor i en beställning kan du byta alla trosor mot en annan storlek om de inte passar.

60 dagar pengarna tillbaka-garanti

Vi har en 60 dagar pengarna tillbaka-garanti för att du ska kunna prova våra underkläder utan problem. Det betyder att du har 60 dagar på dig att avgöra om du vill returnera din(a) produkt(er) från den tidpunkt du tar emot ditt paket. Om du någon gång under de första 60 dagarna bestämmer dig för att du inte är 100% nöjd med funktionen på trosorna går det bra att returnera dem och få pengarna tillbaka.

Villkor för 60 dagar pengarna tillbaka-garanti

För att kunna använda vår 60 dagar pengarna tillbaka-garanti kan du använda ett par trosor under en period på 60 dagar. Om du har beställt fler än ett par trosor i en beställning ska resterande trosor vara oanvända och i originalskick, lämpliga att säljas på nytt.

För att vara berättigad till återbetalning måste dina artiklar returneras i originalförpackningen. Det använda paret ska vara tvättat, tydligt märkt som “använt” och paketeras separat från de andra artiklarna.

Vår policy gäller 60 dagar. Om 60 dagar har passerat sedan leverans kan vi tyvärr inte erbjuda dig någon återbetalning.

Returkostnad

Det är kundens ansvar att betala för returkostnader. Det är kunderna som ansvarar för returen tills vi har fått och registrerat den, så spara alltid ditt portokvitto. Inga porto- och/eller leveransavgifter återbetalas. Vi rekommenderar att du väljer en spårad tjänst då vi inte kan garantera att vi kommer få din returnerade vara.

HUR MAN GÖR EN RETUR

För att starta en retur, kontakta oss så ger vi dig instruktioner om hur och var du ska skicka din retur. Objekt som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur accepteras inte.

Skicka ett mail till help@iconica-underwear.com med följande information:

- Ditt ordernummer
- Namnet på varan/varorna du vill returnera
- Anledning till returen

Obs! För att kunna fullfölja din retur kan vi kräva kvitto eller inköpsbevis om vi finner att våra register inte är tillräckliga.

ÅTERBETALNING

När din retur är mottagen och inspekterad skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela att vi har fått din returnerade vara. Vi kommer även att meddela om godkännande eller avslag på din återbetalning. Om returen är godkänd kommer din återbetalning att behandlas inom 10 dagar.

Det finns situationer där endast delvis återbetalning beviljas (om tillämpligt)

Alla artiklar som inte är i originalskick, är skadade, saknar delar av beställningen samt artiklar som returneras mer än 60 dagar efter leverans.

Försenade eller saknade återbetalningar (om tillämpligt)

Om du inte har fått någon återbetalning än, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt. Kontakta sedan din bank. Det är ofta behandlingstid innan återbetalning läggs ut. Om du har gjort allt detta och fortfarande inte fått din återbetalning, kontakta oss på help@iconica-underwear.com

SKADOR OCH PROBLEM

Kontrollera din beställning vid mottagning och kontakta oss omedelbart om artikeln är defekt, skadad eller om du får fel artikel. Vi kommer att utvärdera och rätta till problemet. Vänligen kontakta oss och vänta på ytterligare instruktioner innan du skickar tillbaka varan.

Skicka ett mejl till help@iconica-underwear.com med följande information:

- Ditt ordernummer
- Namnet på objektet som är skadat
- En beskrivning av skadan
- Fotobevis på skadan
- Om ditt paket skadades under leveransen, ta och spara fotobevis på detta